ASENNUS

Jouluvalojen asennus
Koulutetulla tiimillä on vuosien kokemus ja asennustekniikat. Ajattelemme eteenpäin, jopa kaikkein monimutkaisimmissa hankkeissa. Jokainen asiakas on meille tärkeä – olitpa sitten yksityinen asunnon omistaja tai suuri yritys!

Funlights pyrkii tarjoamaan nopean, kätevän ja laadukkaan asennuspalvelun. Oikeiden jouluvalojen valitseminen ja asentaminen vie aikaa, jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta jouluvaloista. Me teemme työn puolestasi – valitsemme oikeat valaistusratkaisut, jotka kestävät ulkona. Valitsemme asennukseen oikeat lisävarusteet ja laitteet.

Jouluvalot auttavat sinua erottumaan talvella ja tuovat valoa pimeimpiinkin iltoihin. Saatavilla on erilaisia valaistusratkaisuja, joten voimme auttaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopivan. Kun asennamme valaistusratkaisuja, otamme huomioon, että jokainen kohde on erilainen ja ainutlaatuinen.

Olemme Euroopassa valmistettujen valaistusratkaisujen virallinen jakelija. Varmistamme, että kaikki toimii asennuksen jälkeen, ja annamme tuotteille ja asennukselle takuun.

OTA YHTEYTTÄ
1
siim-1-2-1000x1000
Siim
Projektipäällikkö
rigden (1)
Rigden
Projektipäällikkö